Uuden vuoden uudet haasteet.

Edellisestä kirjoituksesta on jo useampikin kuukausi. Aivan toimeton en ole ollut, vaikka vaalien jälkeen tulikin puhallettua jokunen viikko. Viimeisimmässä kirjoituksessa lupasin selvitellä asioita. Jotain tuli tehtyäkin jo viime vuonna, vaikka en siitä tänne kirjoittanutkaan.

Perkkaan ulkoilureitistä mainitsin Tiina Elolle ja hän sanoi saaneensa palautetta samasta asiasta. Hän oli jo ollut yhteydessä kaupungin virkamiehiin, mutta ei ollut saanut vastausta. Lupasi olla vielä uudestaan. Edulliset asunnot, myös opiskelijoille, ovat olleet Espoossa vihreiden asialistalla aiemminkin. Vuokra-asuntotuotannossa Espoo on jäänyt jälkeen tavoitteesta, mutta on kuitenkin edellä Helsinkiä ja Vantaata. Induktiosilmukoiden lisäämiseksi julkisiin tiloihin en ole tehnyt vielä mitään, mutta asia ei ole unohtunut. Kalajärveläisille ainoa järkevä mahdollisuus matkustaa julkisilla terveyskeskuksen laboratorioon näyttää olevan bussi 82, joka ajaa Espoon keskukseen Espoontorille. Loppupäässä kävelyä tulee noin puoli kilometriä, mutta on myös niin, että vähintään sen verran joutuu melkein joka paikassa kävelemään, jollei mene taksilla.

Itse olen saanut vaalimenestyksestäni johtuen, tai siitä huolimatta, joitakin luottamustoimia. Olen tätä nykyä Suur-Leppävaaran vihreiden puheenjohtaja ja jatkan edelleen Vihreän miesliikkeen hallituksessa sihteerinä ja taloudenhoitajana. Olen myös Miesjärjestöjen keskusliiton hallituksessa Pasi Malmin varajäsen.

Kunnallisvaalien jälkeen tulin valituksi Espoon sosiaali- ja terveyslautakuntaan jäseneksi ja Päihdeasiain neuvottelukunnan varajäseneksi. Sosiaali- ja terveyslautakuntaan liittyvästä työstä kirjoittelen myös tälle sivulle mahdollisuuksien mukaan ennen ja jälkeen kokousten. Edelleen saa ottaa yhteyttä, myös suoraan sähköpostiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: