Hakemukseni vihreiden puoluevaltuuskuntaan

Tulevaisuuden vihreä Suomi

Haen seuraavassa puoluekokouksessa paikkaa vihreiden puoluevaltuuskunnasta. Haen tätä kahdestakin syystä. Haluan olla paremmin sisällä politiikassa, erityisesti vihreässä politiikassa, mutta ennen kaikkea olla vaikuttamassa vihreään politiikkaan ja sen suuntaan.

Miksi minä olisin hyvä lisä puoluevaltuuskuntaan? Minä toisin puoluevaltuuskuntaan poliisin ja insinöörin. Sosiaali- ja terveyssektorin sekä tasa-arvotyön aktiivin. Päivätyönsä tietoyhteiskunnan arjen haasteiden kanssa tekevän perheenisän. Ihmisen, joka haluaa monin tavoin vihreämmän Suomen.

Työssäni ja luottamustoimissani olen oppinut sen, että ennaltaehkäisyllä voidaan ennalta ehkäistä  sosiaalisia ongelmia. Ennaltaehkäisyn tapoja ja vaikuttavuutta pitää edelleen tutkia ja kehittää. Puolueena meidän tulee kuitenkin muistaa, että myös ns. kova sisäinen turvallisuus, erityisesti lainvalvontaviranomaisten resurssit, vaikuttavat sekä ihmisten että luonnon hyvinvointiin, verokertymään ja yhteiskunnan tasapuolisuuteen.

Samoin jos haluamme olla aidosti feministinen puolue, niin kaikkien ihmisryhmien haasteet ja ongelmat tulee ottaa tosissaan. Ongelmat tulee tunnistaa ja tunnistettuihin ongelmiin tulee puuttua. Haluan osaltani ja osaamisellani vaikuttaa siihen, että näin tapahtuu.

Suomalainen tietoyhteiskunta ei ole projekti, vaan prosessi. Tämä prosessi vaatii jatkuvaa kehittämistä ja jatkuvia toistoja. Opetusta, ohjausta, tutkimusta ja seurantaa. Riittävät työkalut valvontaan ja puuttumiseen väärinkäytösten sattuessa. Tämä kaikki vaatii poliittista tahtoa ja päättäväisyyttä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: